Això opinen de nosaltres

 

Francesc Jiménez  Director

Gràcies a vosaltres hem aconseguit una millor imatge, així com més visites al web, cosa que s’ha traduït en més feina. Sou àgils treballant, aporteu idees fresques i actuals, i ho feu de manera professional i propera. Doneu confiança, ja que raoneu totes les qüestions per petites que siguin, no feu les coses perquè sí. Recomanaria els vostres serveis perquè estem molt satisfets. Una sort i un plaer treballar amb vosaltres!

Francesc Jiménez
Director comercial i tècnic Seguritec

irina-limone-9-sentits.jpg

Des del primer moment em vau semblar persones molt serioses, professionals, resolutives i capaces d'apagar incendis ràpidament. Buscàvem un web fet a mida i amb cura, i ho hem aconseguit. El que més m'agrada de treballar amb vosaltres és la proximitat, que podem parlar de tu a tu, i que parlem el mateix idioma. També sou capaços de posar-vos a la pell del client, d'entendre el projecte i plasmar-lo. Sens dubte recomanaria els vostres serveis; de fet, ja ho faig a qualsevol persona que tingui necessitats de comunicació.

Irina Marquès
Comunicació 9 Sentits


joversoes-opinio-client-malba.png

Malba ens ha desenvolupat un web competitiu i campanyes de publicitat digital amb resultats, que ens han portat més clients i facturació. Ens agrada que sigui fàcil contactar amb vosaltres i la rapidesa de les respostes. Hem après que l’assessorament és molt important a l'hora de promocionar una empresa per via digital. Sou bons receptors del que volem, ens aconselleu i desenvolupeu els projectes amb resultats. Us recomanaríem tant pels resultats obtinguts com perquè compliu els terminis. Sort i empenta amb la vostra trajectòria!

Elena Espinosa
Administració i Compres Jover&Soes

sannicolas-opinio-client-malba.png

La vostra visió àgil del que necessita el meu producte m’ha permès tenir un e-commerce adequat. Us recomanaria sens dubte, per la vostra seriositat i professionalitat. Si confieu en Malba per algun projecte, donaran tantes voltes com sigui necessari per trobar l'opció més adient i us sentireu ben atesos.

Emília Sannicolàs
Artesana Sannicolàs


gloria-lerin-eixample.jpg

M'agrada la vostra actitud positiva, la professionalitat i l'interès per buscar "nous horitzons" a l'hora de donar a conèixer el que faig. Es pot comptar amb vosaltres. Gràcies a Malba he aconseguit que més persones estiguin interessades en fer les activitats que proposo. Recomanaria els vostres serveis a centres de teràpies que es vulguin donar a conèixer.

Gloria Lerin
Terapeuta l’Eix-ample

Miquel Pujadas Director General d'Iniciativas Flash-dor

L’Alba ens va ajudar a engegar un nou projecte des de zero. Gràcies a la seva empenta i esforç va resoldre els diferents reptes que li vam plantejar amb èxit i de forma autònoma. Va encarregar-se de la imatge corporativa i d’elaborar vídeos, catàlegs, presentacions, un portal web, un receptari i el material necessari pels estands que vam muntar en fires internacionals. És una persona molt responsable i compromesa, de manera que se li poden delegar tasques amb total tranquil·litat.

Miquel Pujadas
Director General Iniciativas Flash-dor


Luis Osorio CEO d'Stayforlong

Vaig treballar amb l’Alba en un projecte que començava des de zero amb totes les dificultats que això comporta. L’Alba és una treballadora incansable, perfeccionista fins a l’últim detall, que no es dona mai per vençuda. El rigor i la feina ben feta són la seva bandera, i no se m’acut millor candidata per confiar un projecte.

Luis Osorio
CEO Stayforlong

Antoni Olivé Professor IQS (Universitat Ramon Llull)

Vaig ser professor de l’Alba al grau en ADE d'IQS i va ser l’alumna que tots els professors voldríem tenir: activa i exigent. Mentre cursava el grau va crear un portal d’Internet. Després del grau ha fet un màster de debò treballant a WOLALA. Si algun dia decidís muntar un negoci, del que sigui, voldria que l’Alba fos sòcia meva.

Antoni Olivé
Professor IQS (Universitat Ramon Llull)


Jordi Vayreda Dissenyador

He treballat i col·laborat amb l'Alba des dels orígens i en totes les obertures de la cadena multiproducte WOLALA. Contractava, adjudicava, coordinava i dirigia els industrials i proveïdors de manera excel·lent. Ens deixa espai per fer la nostra feina, la feina creativa, d'una manera molt senzilla i amb respecte. Ens dóna suport en tot el que necessitem, i fa un seguiment directe i estricte des de l'inici de l'obra i fins a la inauguració. Té una gran capacitat per resoldre problemes i ajudar. Cuida tots els detalls. Sempre dona la seva opinió argumentada i, cosa molt important, escolta l’opinió dels altres. Poques vegades un text d'un web empresarial és tant definitori i cert com el de Malba.

Jordi Vayreda
Dissenyador