Els valors que m'inspiren són: rigor, enginy, acció, ètica i passió

 

El rigor és un valor de Malba

Rigor

Totes les decisions que prenc tenen un perquè. Persegueixo l'excel·lència. Sóc metòdica i disciplinada. M'agrada cuidar els detalls. No dono res per acabat fins que n’estic contenta i convençuda. Sóc crítica amb els resultats.

 
L'enginy és un valor de Malba

Enginy

Dono voltes a les coses fins que trobo la millor manera d'ordenar-les i lligar-les. Córrer i caminar m'ajuden a organitzar les idees. Acostumo a arribar a solucions creatives després de moltes proves. La curiositat per tot el que és nou m'ajuda a estimular la imaginació. Sóc atrevida i no tinc por de trencar amb el convencional.

 
L'acció és un valor de Malba

Acció

M'aixeco ben d’hora, m'arremango i feinejo fins que queda tot acabat. No deixo per demà el que puc fer avui. Prenc decisions i n’assumeixo les conseqüències. Converteixo els problemes en reptes i no els abandono fins que aconsegueixo resoldre'ls.

 
L'ètica és un valor de Malba

Ètica

Actuo d’acord amb els meus principis. Intento ser justa amb tothom. Sóc honesta i humil. Reconec els meus errors i limitacions, i demano perdó. Entenc les empreses com una eina per millorar la societat.
 

 
La passió és un valor de Malba

Passió

Faig les coses amb entusiasme, de vegades fins i tot amb un punt de bogeria. Quan crec en una cosa, m'hi entrego i sóc imparable. Tinc moltes ganes de donar el millor de mi.


Casos d’èxit

Miquel Pujadas Director General d'Iniciativas Flash-dor

Miquel Pujadas
Director General Iniciativas Flash-dor

L’Alba ens va ajudar a engegar un nou projecte des de zero. Gràcies a la seva empenta i esforç va resoldre els diferents reptes que li vam plantejar amb èxit i de forma autònoma. Va encarregar-se de la imatge corporativa i d’elaborar vídeos, catàlegs, presentacions, un portal web, un receptari i el material necessari pels estands que vam muntar en fires internacionals. És una persona molt responsable i compromesa, de manera que se li poden delegar tasques amb total tranquil·litat.


Luis Osorio CEO d'Stayforlong

Luis Osorio
CEO Stayforlong

Vaig treballar amb l’Alba en un projecte que començava des de zero amb totes les dificultats que això comporta. L’Alba és una treballadora incansable, perfeccionista fins a l’últim detall, que no es dóna mai per vençuda. El rigor i la feina ben feta són la seva bandera, i no se m’acut millor candidata per confiar un projecte.


Antoni Olivé Professor IQS (Universitat Ramon Llull)

Antoni Olivé
Professor IQS (Universitat   Ramon Llull)

Vaig ser professor de l’Alba al grau en ADE d'IQS i va ser l’alumna que tots els professors voldríem tenir: activa i exigent. Mentre cursava el grau va crear un portal d’Internet. Després del grau ha fet un màster de debò treballant a WOLALA. Si algun dia decidís muntar un negoci, del que sigui, voldria que l’Alba fos sòcia meva.


Jordi Vayreda Dissenyador

Jordi Vayreda
Dissenyador

He treballat i col·laborat amb l'Alba des dels orígens i en totes les obertures de la cadena multiproducte WOLALA. Contractava, adjudicava, coordinava i dirigia els industrials i proveïdors de manera excel·lent. Ens deixa espai per fer la nostra feina, la feina creativa, d'una manera molt senzilla i amb respecte. Ens dóna suport en tot el que necessitem, i fa un seguiment directe i estricte des de l'inici de l'obra i fins a la inauguració. Té una gran capacitat per resoldre problemes i ajudar. Cuida tots els detalls. Sempre dóna la seva opinió argumentada i, cosa molt important, escolta l’opinió dels altres. Poques vegades un text d'un web empresarial és tant definitori i cert com el de Malba.