Els valors que ens inspiren són: rigor, enginy, acció, ètica i passió

 

El rigor és un valor de Malba

Rigor
Totes les decisions que prenem tenen un perquè. Perseguim l'excel·lència. Som metòdics i disciplinats. Ens agrada cuidar els detalls. No donem res per acabat fins que n’estem contents i convençuts. Som crítics amb els resultats.

 
L'enginy és un valor de Malba

Enginy

Donem voltes a les coses fins que trobem la millor manera d'ordenar-les i lligar-les. Practicar esport ens ajuda a organitzar les idees. Acostumem a arribar a solucions creatives després de moltes proves. La curiositat per tot el que és nou ens ajuda a estimular la imaginació. Som atrevits i no tenim por de trencar amb el convencional.

 
L'acció és un valor de Malba

Acció

Ens aixequem ben d’hora, ens arremanguem i feinegem fins que queda tot acabat. No deixem per demà el que podem fer avui. Prenem decisions i n'assumim les conseqüències. Convertim els problemes en reptes i no els abandonem fins que aconseguim resoldre'ls.

 

Ètica

Actuem d’acord amb els nostres principis. Intentem ser justos amb tothom. Som honestos i humils. Reconeixem els nostres errors i limitacions, i demanem perdó. Entenem les empreses com una eina per millorar la societat.
 

L'ètica és un valor de Malba
 
La passió és un valor de Malba

Passió

Fem les coses amb entusiasme, de vegades fins i tot amb un punt de bogeria. Quan creiem en una cosa, ens hi entreguem i som imparables. Tenim moltes ganes de donar el millor de nosaltres.