El nostre petit gran equip

Alba-Calls-Clavera-Malba-2.JPG

Mª Alba Calls Clavera

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull amb la voluntat de canviar el món. Beca a l’Excel·lència de la promoció 2004-2005. Després de treballar en diversos mitjans, vaig convertir-me en una periodista decebuda amb la realitat de la professió.

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Ramon Llull amb l’objectiu de crear una empresa i contribuir a millorar el món. Millor expedient de la promoció 2008-2009. Postgraduada en innovació pel Massachusetts Institute of Technology i la Universitat Ramon Llull gràcies a una beca d’Obra Social “la Caixa". Màster en màrqueting digital i social media per INESDI i la Universitat de Vic.

Fundadora d'una empresa de serveis digitals per a professionals de la salut. DOCTOPOLIS. Cap de projectes en una empresa especialitzada en promocions. Iniciativas Flash-Dor. Motor d’un gran projecte del món del retail. WOLALA.

 

Actualment estic al capdavant de Malba i escric el blog Made in Cat, en el qual recullo i comento projectes innovadors, sostenibles, honestos i bonics creats a Catalunya.

Paral·lelament estic engegant Giraffa, un emocionant projecte d'emprenedoria social. El seu objectiu és finançar i fer més visibles les ONG ambientals, així com ampliar la consciència ambiental de la societat. Ho fem a través del disseny, producció i comercialització de productes estampats amb il·lustracions naturalistes d'animals i plantes. Estan tots fets aquí amb materials sostenibles, i van acompanyats de material divulgatiu. Donem un 10% del PVP a les ONG ambientals que participen en el projecte.

Sóc addicta a l’esport, amant de la natura i molt familiar. També tot terreny, polivalent i entregada.

 
arnau-malba.png

Arnau Esquerà Rovira

Treballo en el sector digital des del 2014 i actualment formo part de l’equip de Malba oferint serveis online.

Treballar a Malba és un repte per mi ja que té com a valor principal cuidar els projectes fins a l’últim detall per tal que el client quedi satisfet. Això ens torna més exigents amb tot allò  que fem, i ens esforcem per fer la feina ben feta.

 

M’encanten els esports de raqueta, sóc fan del futbol i no sabria escollir entre platja o muntanya. Cada cosa al seu temps.

 
Barta-Martí-Malba-comunicacio-marqueting-digital.jpg

Berta Martí Mas

Comunicadora audiovisual amb esperit emprenedor i gran capacitat d’adaptació i organització. Apassionada pel món de la comunicació digital i les últimes tecnologies, actualment organitzo i fotografio diferents esdeveniments. També soc impulsora i responsable del Festival Gastronòmada de la Garriga, del qual n'he creat la imatge gràfica.

Malba descriu a la perfecció els valors que més m’identifiquen personalment i professional. M’agrada formar part d’un equip que s’entrega amb entusiasme i energia per a resoldre cada repte amb el millor resultat possible.

 

Curiosa i creativa per naturalesa, el meu gran plaer és descobrir món, a poc a poquet. Soc més aviat de fer esport tranquil. El Ioga és la disciplina que més m’ajuda a connectar-me amb la terra i amb mi mateixa. No hi ha millor sensació que sentir que estàs on desitges estar.