Serveis online

disseny-web-corporatiu-malba.png

Disseny Web Corporatiu

Disseny i programació del teu web corporatiu amb els gestors de contingut Wordpress o Squarespace perquè puguis donar a conèixer el teu projecte.

T’oferim solucions pràctiques perquè puguis aconseguir el teu objectiu, sigui presentar el teu projecte, captar nous clients, mimar els que ja tens, millorar la teva reputació o llençar un nou producte o servei.

Pel que fa al disseny, pots aportar una proposta del teu dissenyador de confiança o bé confiar-nos el disseny a nosaltres. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos i també desenvolupem llocs web sense que sigui necessària la intervenció de dissenyadors.

 

Tant Wordpress com Squarespace permeten que siguis tu mateix qui s’encarregui d’introduir i/o actualitzar el contingut. Si et fa respecte, et podem formar perquè aprenguis a fer-ho.

Si ja tens un web en marxa i vols posar-lo al dia o fer algun canvi, també et podem ajudar.

Òbviament ens adaptem a les teves necessitats i pressupost.

 
comerç-electronic-malba.png

Comerç Electrònic

Disseny i programació del teu comerç electrònic amb Wordpress (Woocommerce), Prestashop, Shopify o Squarespace perquè puguis vendre online els teus productes o serveis.

Qualsevol d’aquestes plataformes permeten vendre productes i serveis online de manera professional. T’aconsellarem la que millor s’adapta al teu projecte segons el número de referències, el disseny, els idiomes, el teu pressupost, el coneixement que tinguis d’Internet, la importància del posicionament per al teu projecte, els mètodes de pagament, els continguts que hagin de formar part del comerç electrònic, etc.

Un cop configurat l’e-commerce, pots introduir el contingut dels productes o serveis disponibles tu mateix, o bé delegar-nos aquesta tasca. El que et resulti més còmode. Sigui com sigui, qualsevol d’aquestes plataformes permeten que tu mateix t’ocupis d’actualitzar el contingut. Si et fa respecte, et podem formar perquè aprenguis a fer-ho.

 

Pel que fa al disseny, pots aportar una proposta del teu dissenyador de confiança o bé confiar-nos el disseny a nosaltres. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos i també desenvolupem comerços electrònics sense que sigui necessària la intervenció de dissenyadors.

Si ja tens un comerç electrònic en marxa i vols posar-lo al dia o fer algun canvi, també et podem ajudar.

Com no pot ser d’una altra manera, ens adaptem a les teves necessitats i pressupost.

 
landing-page-malba.png
manteniment-web-malba.png

Manteniment Web

Manteniment de llocs web corporatius i comerços electrònics perquè sempre estiguin actualitzats i segurs.

Si vols despreocupar-te del manteniment del teu web o comerç electrònic, nosaltres ens podem encarregar d’actualitzar peròdicament el gestor de continguts, el tema o plantilla i els plugins. D’aquesta manera t’assegures que el teu web està sempre al dia i ben protegit contra possibles atacs.

També podem encarregar-nos de modificacions o ampliacions puntuals del teu lloc web, tant si afecten al seu funcionament com al contingut o disseny.

Landing Pages o Pàgines d'Aterratge

Disseny i programació de landings, és a dir, de pàgines desenvolupades per aconseguir un objectiu molt concret. En la majoria de casos, el propòsit és aconseguir que les visites es converteixin en leads, és a dir, que els usuaris facilitin les seves dades de contacte.

En aquest cas, segons les necessitats del teu projecte, fem servir Wordpress o Squarespace, així com altres eines més específiques.

Pel que fa al disseny, pots aportar una proposta del teu dissenyador de confiança o bé confiar-nos el disseny a nosaltres. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos i també desenvolupem landings sense que sigui necessària la intervenció de dissenyadors.

 
disseny-malba.png

Disseny

Disseny tant per a suports físics com digitals. Podem dissenyar-te un cartell, un díptic o una felicitació  així com un lloc web, un banner o una presentació. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos per poder-te oferir solucions a mida de les teves necessitats i pressupost.

No afegim comissions als pressupostos dels dissenyadors amb els que col·laborem, el nostre sistema de col·laboració consisteix en l’intercanvi de feines.

Contacta amb nosaltres

Tens dubtes? Ens vols fer una proposta? Vols que et fem un pressupost? Creus que et podem ajudar? Escriu-nos un missatge, estarem encantats de rebre’l i et contestarem de seguida. O deixa'ns el teu telèfon i et truquem. Farem tot el possible per ajudar-te! Si pel que sigui no és possible, t’orientarem cap a altres professionals o eines perquè t’apropis als teus objectius.