Serveis complementaris

newsletter-malba.png

Newsletter

Disseny i enviament de correus electrònics als teus contactes per tal de mantenir-los informats sobre les teves accions, novetats, promocions, etc.

T’ajudem a crear, ampliar i segmentar la teva base de dades de clients, proveïdors o altres contactes perquè puguis comunicar-t’hi a través del correu electrònic.

Dissenyem la newsletter perquè sigui atractiva i s’adapti correctament a qualsevol dispositiu. Ho fem mitjançant l’eina MailChimp. Podem limitar-nos a preparar-te una plantilla i ensenyar-te com funciona el programa perquè tu puguis gestionar-lo independentment; o bé ens podem encarregar de tot el procés. Des de la redacció del contingut fins a l’enviament i l’avaluació dels resultats.

posicionament-natural-seo-malba.png

Posicionament Natural (SEO)

Sempre que desenvolupem un lloc web o comerç electrònic, cuidem el SEO. És a dir, fem constar les paraules clau de cada pàgina al títol i subtítols, a la URL, al text, al nom i text alternatiu de les imatges i altres arxius; així com al títol, la url i la meta descripció que apareix als resultats de cerca de Google (snippet).

També et podem formar perquè puguis encarregar-te’n tu mateix o almenys puguis cuidar el SEO en els articles del blog i/o les noves pàgines que publiquis.

Per aconseguir els millors resultats possibles, t’aconsellem fer prèviament un estudi d’aquelles paraules clau que millor encaixen en el teu projecte. Aquest tipus d’estudi permet identificar aquelles paraules que combinen un volum de cerques interessant i una competència assumible. D’aquesta manera pots concentrar els esforços en aquelles paraules que et poden aportar resultats més fàcil i ràpidament.

 
anuncis-a-google-adwords-malba.png
anuncis-facebook-instagram.png

Anuncis a Facebook i Instagram

Creem campanyes d’anuncis a Facebook i/o Instagram d’acord amb el teu públic i objectius.

Ens encarreguem de preparar el contingut, seleccionar el públic que t’interessa impactar, publicar els anuncis i fer-ne un seguiment.

Gràcies al seguiment podem detectar quins són els anuncis que millor funcionen per tal de destinar-hi el gruix del pressupost i pausar aquells que no funcionen com s’esperava.

 

 

 

Anuncis a Google (SEM)

Creem campanyes d’anuncis a Google (Google Adwords) perquè el teu web aparegui i cridi l’atenció als usuaris interessats en el teu producte o servei quan fan una cerca a Google o bé simplement quan naveguen per Internet.

Estudiem les paraules clau per les que més et convé pagar. Seleccionem aquelles que ofereixen un mínim volum de cerca i un cost per clic assumible. Redactem diversos anuncis suggeridors i en fem un seguiment per deixar actius només aquells que realment funcionen.

En el cas que el teu producte no s’acostumi a buscar expressament a Internet, sinó que entri pels ulls, podem preparar una campanya de display, és a dir de banners, que es mostraran en aquells espais. Pots encarregar el disseny del banner al teu dissenyador de confiança o bé confiar-nos-el a nosaltres. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos.

 
disseny-malba.png

Disseny

Disseny tant per a suports físics com digitals. Podem dissenyar-te un cartell, un díptic o una felicitació  així com un lloc web, un banner o una presentació. Col·laborem amb dissenyadors de perfils diversos per poder-te oferir solucions a mida de les teves necessitats i pressupost.

No afegim comissions als pressupostos dels dissenyadors amb els que col·laborem, el nostre sistema de col·laboració consisteix en l’intercanvi de feines.

Contacta amb nosaltres

Tens dubtes? Ens vols fer una proposta? Vols que et fem un pressupost? Creus que et podem ajudar? Escriu-nos un missatge, estarem encantats de rebre’l i et contestarem de seguida. O deixa'ns el teu telèfon i et truquem. Farem tot el possible per ajudar-te! Si pel que sigui no és possible, t’orientarem cap a altres professionals o eines perquè t’apropis als teus objectius.