Working in the Redwoods, ceràmica arrelada a la terra

El nom del projecte té l'origen en un viatge a San Francisco. Allà la Miriam va descobrir els boscos de sequoies. Va quedar enlluernada per la seva immensitat i la manera com aquests arbres viuen connectats a través de les arrels i s'ajuden entre ells. Es va sentir molt en contacte amb la terra, tal i com ho havia estat durant la seva infantesa. Treballar amb la ceràmica li transmetia la mateixa sensació. Per això va decidir que el seu projecte, que aleshores tot just començava, es diria Working in the Redwoods

La Miriam Cernuda, dissenyadora industrial, fa peces de ceràmica artesanals. De les seves mans en surten bols, càntirs, tasses i gerros, entre d'altres. Tots de línies minimalistes i fets amb matèries primeres naturals. El seu objectiu és ajudar-nos a viure en equilibri amb l'entorn del nostre dia a dia. Per això els productes de Working in the Redwoods són objectes de la vida quotidiana. Això sí, les sèries sempre són limitades. De fet, cada peça és única perquè està feta manualment.

De totes les seves propostes, el càntir és l'estrella. Si t'enamora, pot ser teu per 60 euros. Tant aquest com la resta de productes, els elabora al seu taller al barri del Born de Barcelona. Els ven aquí, però també a Madrid, València o Boston, entre d'altres llocs. Just acaba de llençar una nova col·lecció i té corda per a moltes més. El seu somni? Tal i com revela el nom del projecte, és treballar entre sequoies.