UTOOPIC, apropar els animals a les persones

Apassionats del disseny i animals a parts iguals. Així són els dissenyadors industrials Andreu Carulla i Albert Sararols. Precisament per això l'any 2011 es van unir amb un objectiu comú: aprofitar els seus coneixements i experiència com a dissenyadors per acostar els animals a les persones. El seu projecte es diu UTOOPIC.

Fabriquen mobiliari per a mascotes i animals que viuen en llibertat amb materials respectuosos amb el medi. Utilitzen una paleta de colors tranquils i segueixen una estètica senzilla. Amb aquests ingredients han creat peces de qualitat i boniques ideals per a l'entorn domèstic i urbà. 

La col·lecció Neighbirds de casetes i menjadores modulars per a ocells és una de les grans fites del projecte. Quan van presentar-la van aconseguir despertar un gran interès a Europa. Van aparèixer en prestigiosos blogs i revistes del món del disseny.

Venen principalment a França, Alemanya, el Regne unit i altres països del nord d'Europa. De fet, el mercat internacional ha estat la seva principal font de confiança. Per això tenen un molt bon record de la seva participació a la fira Maison & Objet de París, on van poder parlar del projecte amb clients internacionals. 

UTOOPIC els ha ajudat a aprendre que els somnis s'han de treballar molt. I així ho seguiran fent amb l'objectiu de convertir-se en referents fins del sector de l'edició de mobiliari per a mascotes. De fet, tenen en ment una llarga llista de nous productes, que de moment volen mantenir en secret.