Pa d'en Sergi, pa ecològic fet sense pressa a Vallgorguina

Cada nit, mentre dormim, en Sergi mira feliç com el pa creix a dins del forn. El seu no és un pa qualsevol. És ecològic, fet amb forn de llenya i sense additius. Li agraden les coses ben fetes. Per això barreja els ingredients amb atenció plena i sense pressa. El resultat de tot plegat és un pa boníssim i de digestió fàcil. És el Pa d'en Sergi.

El Pa d'en Sergi és deliciós i el pots tastar en diferents formats i cereals.

El Pa d'en Sergi és deliciós i el pots tastar en diferents formats i cereals.

Tot i que va treballar durant molts anys en una impremta, sempre havia tingut una bona relació amb la massa. Fa quatre anys va canviar la impremta per un forn de llenya i es va posar a elaborar pa ecològic sota demanda. Venia principalment a restaurants, botigues i algunes famílies.

El forn d'en Sergi és de llenya i giratori.

El forn d'en Sergi és de llenya i giratori.

Conèixer als consumidors finals del seu pa. Això és el que en Sergi desitjava, però poques vegades aconseguia. Gràcies a una campanya de crowdfunding en la que van participar 74 mecenes va obtenir el finançament necessari per convertir part del seu obrador en una botiga. D'aquesta manera ha aconseguit conèixer personalment a les persones que mengen el seu pa. 

Des del passat setembre en Sergi obre cada matí la seva botiga al carrer l'Església 11 de Vallgorguina. A banda de diferents formats de pa, elabora pites i massa per a pizzes. A més, espera poder oferir galetes ben aviat. De moment el producte més apreciat per la clientela és el pa de coca. 

Segur que si mai t'apropes a la seva botiga a buscar pa, menjaràs i dormiràs d'allò més bé. I mentre dormis, en Sergi tornarà a passar la nit a l'obrador i serà feliç mirant com creix el pa que vendrà l'endemà. 

En Sergi elabora el pa durant la nit.

En Sergi elabora el pa durant la nit.