La Donutería, un nord-americà que fa donuts artesans i molt gustosos

En Richard Bies es desperta cada dia a dos quarts de cinc de la matinada per preparar la massa dels seus donuts. Un vidre separa l'obrador on treballa del carrer. No té res a amagar. Utilitza ingredients de temporada i de proximitat, fermenta la massa tres vegades per potenciar-ne el gust i elabora petites quantitats per aconseguir un producte sempre fresc. La Donutería, al barri de Sant Antoni de Barcelona, és el lloc on pots tastar les seves propostes. 

Va néixer als Estats Units i ha viscut en llocs tan diversos com la Xina o el Carib. Això, juntament amb la seva experiència com a pastisser en establiments de primer nivell, li permet oferir gustos diferents cada dia. Plàtan, nabius i iogurt o cafè, cacau i ametlles torrades són dos exemples de les combinacions que pots trobar a la seva botiga. Hi pots tastar tant opcions tradicionals com molt creatives per només 2,5 o 3,5 euros.

Aquesta aventura va començar fa 2 anys. Des de llavors, de dilluns a diumenge en Richard elabora petites partides de donuts per ser menjats el mateix dia. De totes maneres, alguns clients s'emporten el seus dolços a l'estranger. Per exemple, a Rússia. Amb passió i molt treball ha arribat fins aquí, i així seguirà amb l'objectiu de créixer; això sí, de forma natural i sense perdre els valors