Estrella&Dolls, nines de drap del segle XXI

Quedar-se sense feina la va connectar amb el seu somni: fer nines de drap. Durant els últims 5 anys l'Estrella s'ha dedicat a imaginar i donar forma a les seves nines i ninots. No són com les nines de drap de tota la vida, sinó que tenen un aire actual. La clau és la selecció dels personatges, així com dels teixits i complements. El resultat són nines de drap del segle XXI. El seu projecte és Estrella&Dolls

Entre els personatges més venuts hi ha la Frida Khalo i els barbuts. També formen part de la col·lecció el Petit Príncep, un gat tribut a David Bowie, una elefanta i la seva filla, unicorns, sirenes i mariners tatuats, entre d'altres. A més, l'Estrella fa nines personalitzades. Els preus es mouen entre els 32 i els 48 euros, segons el model i la mida.

Si bé les nines d'Estrella&Dolls es converteixen sovint en elements decoratius, l'Estrella se sent feliç quan un clienta li explica que la seva filla dorm cada nit abraçada a una de les seves nines. Per arribar fins aquí s'ha hagut d'armar de paciència i bon humor. També ha comptat amb el suport de la seva parella, en Xavier, que l'ha animat i acompanyat en aquest camí.