Don fisher, peixos fora de l'aigua

La Julia Castaño estava a l'atur i buscava un projecte personal que l'omplís al 100%. Va trobar la resposta dins del mar. I és que va imaginar que un peix podia convertir-se en un estoig. Va presentar la primera col·lecció a la fira d'artesania de disseny Festivalet. Les seves propostes van agradar! Des de llavors que aquest és el seu projecte. Es diu Don Fisher.

Avui Don Fisher compta amb una extensa col·lecció de peixos, mol·luscs i crustacis convertits en estoigs, bosses, motxilles i moneders, entre d'altres. Estan fets amb cotó 100% i acabats amb molta delicadesa. Fins i tot el folre interior reprodueix la carn i espines del peix. Els seus preus van entre els 18 i els 56 euros. L'estrella és un peix de la col·lecció Mediterranean Sea que es diu Verdín.

La Julia, que actualment s'ocupa del disseny i la logística, ha arribat fins aquí fent les coses amb amor, i gràcies al suport que ha rebut per part de la família i els amics. Ara també compta amb l'ajuda de la Lorena Fernández, que s'encarrega de la comunicació i les tasques comercials. Juntes han arriscat, han decidit, han après a ser pacients i mai han deixat de ser constants.

És evident que fan un bon tàndem. Ho demostra el fet que han aconseguit vendre dos dels seus productes a Anthropologie, una prestigiosa cadena de botigues nord-americana que ofereix una cuidada selecció de roba, accessoris, regals i objectes per a llar. Diuen que no esperaven arribar tan lluny. Segurament tampoc esperen les sorpreses que els portarà la nova col·lecció que tenen previst llençar el proper setembre.