Formació, experiència, esforç i resultats

Mª Alba Calls Clavera.jpg

Mª Alba Calls Clavera

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull amb la voluntat de canviar el món. Beca a l’Excel·lència de la promoció 2004-2005. Després de treballar en diversos mitjans, vaig convertir-me en una periodista decebuda amb la realitat de la professió.

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Ramon Llull amb l’objectiu de crear una empresa i contribuir a millorar el món. Millor expedient de la promoció 2008-2009. Postgraduada en innovació pel Massachusetts Institute of Technology i la Universitat Ramon Llull gràcies a una beca d’Obra Social “la Caixa". Màster en màrqueting digital i social media per INESDI i la Universitat de Vic.

Fundadora d'una empresa de serveis digitals per a professionals de la salut. DOCTOPOLIS. Cap de projectes en una empresa especialitzada en promocions. Iniciativas Flash-Dor. Motor d’un gran projecte del món del retail. WOLALA.

Actualment estic al capdavant de Malba i escric el blog Made in Cat, en el qual recullo i comento projectes innovadors, sostenibles, honestos i bonics creats a Catalunya.

Paral·lelament estic engegant Giraffa, un emocionant projecte d'emprenedoria social. El seu objectiu és finançar i fer més visibles les ONG ambientals, així com ampliar la consciència ambiental de la societat. Ho fem a través del disseny, producció i comercialització de productes estampats amb il·lustracions naturalistes d'animals i plantes. Estan tots fets aquí amb materials sostenibles, i van acompanyats de material divulgatiu. Donem un 10% del PVP a les ONG ambientals que participen en el projecte.

Sóc addicta a l’esport, amant de la natura i molt familiar. També tot terreny, polivalent i entregada.