Això opinen de nosaltres

 

seguritec-opinio-client-malba.png

Francesc Jiménez
Director Comercial i Tècnic Seguritec

joversoes-opinio-client-malba.png

Elena Espinosa
Administració i Compres

Gràcies a vosaltres hem aconseguit una millor imatge, així com més visites al web, cosa que s’ha traduït en més feina. Sou àgils treballant, aporteu idees fresques i actuals, i ho feu de manera professional i propera. Doneu confiança, ja que raoneu totes les qüestions per petites que siguin, no feu les coses perquè sí. Recomanaria els vostres serveis perquè estem molt satisfets. Una sort i un plaer treballar amb vosaltres!

Malba ens ha desenvolupat un web competitiu i campanyes de publicitat digital amb resultats, que ens han portat més clients i facturació. Ens agrada que sigui fàcil contactar amb vosaltres i la rapidesa de les respostes. Hem après que l’assessorament és molt important a l'hora de promocionar una empresa per via digital. Sou bons receptors del que volem, ens aconselleu i desenvolupeu els projectes amb resultats. Us recomanaríem tant pels resultats obtinguts com perquè compliu els terminis. Sort i empenta amb la vostra trajectòria!


sannicolas-opinio-client-malba.png

Emília Sannicolàs
Artesana

Miquel Pujadas Director General d'Iniciativas Flash-dor

Miquel Pujadas
Director General Iniciativas Flash-dor

La vostra visió àgil del que necessita el meu producte m’ha permès tenir un e-commerce adequat. Us recomanaria sens dubte, per la vostra seriositat i professionalitat. Si confieu en Malba per algun projecte, donaran tantes voltes com sigui necessari per trobar l'opció més adient i us sentireu ben atesos.

L’Alba ens va ajudar a engegar un nou projecte des de zero. Gràcies a la seva empenta i esforç va resoldre els diferents reptes que li vam plantejar amb èxit i de forma autònoma. Va encarregar-se de la imatge corporativa i d’elaborar vídeos, catàlegs, presentacions, un portal web, un receptari i el material necessari pels estands que vam muntar en fires internacionals. És una persona molt responsable i compromesa, de manera que se li poden delegar tasques amb total tranquil·litat.


Luis Osorio CEO d'Stayforlong

Luis Osorio
CEO Stayforlong

Antoni Olivé Professor IQS (Universitat Ramon Llull)

Antoni Olivé
Professor IQS (Universitat   Ramon Llull)

Vaig treballar amb l’Alba en un projecte que començava des de zero amb totes les dificultats que això comporta. L’Alba és una treballadora incansable, perfeccionista fins a l’últim detall, que no es dóna mai per vençuda. El rigor i la feina ben feta són la seva bandera, i no se m’acut millor candidata per confiar un projecte.

Vaig ser professor de l’Alba al grau en ADE d'IQS i va ser l’alumna que tots els professors voldríem tenir: activa i exigent. Mentre cursava el grau va crear un portal d’Internet. Després del grau ha fet un màster de debò treballant a WOLALA. Si algun dia decidís muntar un negoci, del que sigui, voldria que l’Alba fos sòcia meva.


Jordi Vayreda Dissenyador

Jordi Vayreda
Dissenyador

 

He treballat i col·laborat amb l'Alba des dels orígens i en totes les obertures de la cadena multiproducte WOLALA. Contractava, adjudicava, coordinava i dirigia els industrials i proveïdors de manera excel·lent. Ens deixa espai per fer la nostra feina, la feina creativa, d'una manera molt senzilla i amb respecte. Ens dóna suport en tot el que necessitem, i fa un seguiment directe i estricte des de l'inici de l'obra i fins a la inauguració. Té una gran capacitat per resoldre problemes i ajudar. Cuida tots els detalls. Sempre dóna la seva opinió argumentada i, cosa molt important, escolta l’opinió dels altres. Poques vegades un text d'un web empresarial és tant definitori i cert com el de Malba.